7.17.2014

Whatta Magic Mix

Hui, hui hui! Kuten joku olikin mun facebookista bongannut, mä todellakin sain koulupaikan!
Musta tulee nyt sittenkin jälleen opiskelija, tulen kouluttautumaan lähihoitajaksi yo-pohjalla. Mitä tämä nyt sitten tarkoittaa on sitä, että mulla on noin 4 viikkoa koulun alkamiseen ja, minä ja Samuli etsimme nyt yhteistä asuntoa, sillä meidän opiskelu- ja työskentelykaupunki tulee olemaan sama, ja sinne kulkeminen meidän vanhempien luota pitkän päälle raskasta ja turhauttavaa. Niimpä helpointa on nyt - näinkin nopeaa - hankkia yhteinen vuokrakämppä. Aivan eri meininki mitä mulla oli vielä n. 4 kuukautta sitten, olin tekemässä kaiken yksin ja itse, mutta... elämä muuttuu ja asiat muuttuu. Nyt mennään näillä uusilla korteilla täysillä eteenpäin. Olen kuitenkin sitä mieltä, että yhteen muuttaminen ei loppuenlopuksi ole iso asia, me nyt halutaan jakaa elämä toistemme kanssa ja kaikki meistä riippumattomatkin jutut tukee sitä. Niimpä, tältä näyttää tulevaisuus. Hurjaa, jännää... jee!

That's life, it's bag of trix
That's life, whatta magic mix
That's life, you dunno what you get
That's life, full of mystery
That's life, ces't la vie
That's life, and what will be will be

Time waits for no one
That much is understood
The future's wide open
Just take a look in 
Life's unwritten book

No, postauksen aihe nyt kuitenkin pääpiirteisesti siinä, että kävin tänään äidin kanssa ostoksilla ja mun H&M tilaus viimein saapui, joten tässäpä näitä ostoksia!


 Farkkuliivi - Seppälä
Shortsit - H&M

¨
Kukka-tuubihuivi - Vero Moda (tarkempi kuva alempana)
Waterfall-neuletakki  - Cubus



Lökärit - Cubus

tarkempi kuva huivin kuvituksesta



Lumene Natural Code kynsilakka sävyssä Blue Galaxy, Prisma



Lumene Natural Code Eye Dramatizer Trio Eyeshadow sävyssä Starry - Prisma


Maybellinen Big Eyes Liner - Prisma. Tässä ideana siis kaksipäisyys - valkoinen ja musta. 

Päätin illan kuluessa testailla noita meikkejä, tässä muutama kuva. Samana iltana tein loput edellisestä tukkapostauksesta, siksi kuvat täsmäävät :) 

Meikki ja ei meikkiä. Silmiin käytin uutta luomiväripalettia ja rajauskynää.





Näihin kuviin ja tunnelmiin... 
Perjantaina alkaa Samulin loma ja aion kyllä huoletta viettää ainakin kaksi viikkoa ja yhden viikonlopun(Viron matka jee!) sitä lomafiiliksin. Kohta alkaa toohottaminen asumisen ja muun kanssa, joten yritän hillitä stressin siihen oikeaan ajankohtaan saakka. Apua, ihanaa, apua, kamalaa, jännittävää huiii! :D
ASDFFGHKL että elämä osaa olla vuoristorataa! Edelleen olen siis onneni kukkuloilla, vaikka kaikki tulee nyt entistä nopeammin.... :D IIII!!

4 kommenttia:

  1. onnittelut! :) kaikkea hyvää sulle <3 kerro toki lisää kämppäajatuksista kun saat mietittyä, minnepäin turkua ja minkälaista asuntoa?? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon<3 kaupunki tosin ei ole turku, mutta kertoilen asiasta pian lisää kun asioita selviää ;) kaksiota ollaan katottu... :)

    VastaaPoista
  3. Yhteenmuuttaminen ei ole iso asia?Se on todellakin iso asia, varsinkin kun suhteenne on noinkin tuore. Kyllä tulee olemaan vaikeaa, varsinkin jos menee tuollaisella asenteella.

    VastaaPoista
  4. Mun asenne, sun ongelma eikö niin ;). Kaikki on asiat on vaikeita jos niistä tekee vaikean ;)

    VastaaPoista

Kommenttisi tarkistetaan ennen julkaisua, ja mikäli se julkaistaan, saat siihen myös vastauksen. :-*