8.12.2014

Newbie!

Moikka!
Pidin sitten tahallani vähän "lomaa" bloggailusta. Halusin vain hengailla viimeiset lomapäivät, ja ihan loman lopun vietimme mun perheen kanssa Tallinnanreissulla, josta laitan kuvapostausta sitten vähän myöhemmin.

Uusi vaihe on taas alkanut elämässä, nimittäin lähihoitajan opintoni alkoivat tänään. Uusi kouluni on Uudessakaupungissa, n. 50 kilsan päässä mun kotoa. Tämän kuukauden autoilen kouluun eli päivistä tulee aika pitkiä, matka-aikaa aamulla on hyvä varata n. tunti ja koulupäivä kestää aamukasista kahteen-neljään.
Ensimmäinen päivä on jo pulkassa ja ensimmäisen viikon ohjelma kutakuinkin tiedossa. Torstaihin asti meidän päivät sisältää lähinnä käytännön juttuja ja ryhmäytymistä. Mulla kävi hyvä tuuri, ja yksi hyvistä ystävistäni lukiosta pääsi samalle luokalle kanssani :--) Perjantaina alkaa jo ihan oikea koulunkäynti. Syksyn aikana pitää hankkia vähän kirjoja, hoitajan asu sekä kengät. Opiskelen aikuisryhmässä, ikähaitaria on 19-52 väliltä, ja myös yksi mies löytyy meidän ryhmästä. :D Joululoman jälkeen pääseekin sitten jo työssäoppimaan!

Olen innoissani uuden koulun aloittamisesta ja uskon pärjääväni tässä oppilaitoksessa aiempia paremmin. Tunnelma koulussa oli mukava jo ensikosketukselta, ja aikuisia kohdellaan kuten aikuisia, mun mielestä lukiossa se meni vielä vähän enemmän niin että opettajat kaitsi oppilaita paljon enemmän. Näistä opinnoista tähtään ensinnäkin hyviin arvosanoihin ja niiden myötä haluaisin ensin erikoistua lapsiin ja nuoriin, jonka jälkeen unelmoin hakevani ammattikorkeakouluun sosionomin opintoihin - mutta nyt mennään päivä ja jakso kerrallaan ja katsotaan, miten sujuu :)

Blogin aion pitää vireänä vaikka haluankin nyt panostaa hyviin oppimistuloksiin uudessa koulussa, ja syyskuun puolella saatan sitten jo paljastaa vähän mun ja Samulin uudesta kodista yksityiskohtia. Ollaan hommattu (ja saatu, kiitos paljon<3) jo miltei kaikki tarpeellinen, vain sohvapöytä meiltä taitaa vielä uupua. Meidän kodista tulee kaunis ja meidän näköinen, enkä malta odottaa oman arjen pyörittämistä.

Tällainen nopea postaus minulta tällä kertaa.


2 kommenttia:

Kommenttisi tarkistetaan ennen julkaisua, ja mikäli se julkaistaan, saat siihen myös vastauksen. :-*