9.24.2014

Piknik

Olin lauantaina mun siskon, äidin ja tädin kanssa piknik-risteilyllä Turusta Maarianhaminaan ja takaisin, Viking Linella. Kyseessä oli Kuntovitosen risteily, jossa oli jonkunverran ohjelmaa osallistujille. Tein kyllä yksin ja siskoni kanssa kaikkea muutakin mahdollista ja käytiin kaikki naiset yhdessä shampanjabaarissa.




isosisko <3






Osallistujille oli buffetaamiainen jo ennen laivan lähtöä, sekä oma päivällisbuffet laivan buffetissa. Oon viimeksi syönyt buffetissa abiristeilyllä, ja silloin homma meni enemmänkin hanaviinin puolelle. Nyt lapattiin siskon kanssa tavaraa lautaselle niin että turvotus oli jotain sanoinkuvaamatonta, en IKINÄ syö kotona sellaista määrää ruokaa vaikka sitä kaapeissa onkin. Hyh. Yök. :D (Ylläolevassa kuvassa mun maha on siis giganttimainen, koska ruoka.) Muistaa taas hetken sen järkevän annoskoon.






Nimeltämainittavia ostoksia tein laivalla äidin avustuksella kolme kappaletta, sekä laitatin itselleni geelilakat kuntovitosen minimessualueella.





Olen suuri Ruotsin miljonääriäidit-fani, tai ainakin Maria Montazami-fani. :D Selailin sellaista alelaaria, kun tämä osui hyppysiini. Maria Montazami Collectionin lompakko -60%! Alkuperäinen hinta oli 39,50 ja maksoin tästä sitten 15,80€.



Sitten himoitsin Victoria's Secretin Angel body mistiä ja sehän oli saatava, hintaa oli 24,90€,



Tämän viimeisen ostoksen bongasi äiti. Hän on noteerannut kiinnostukseni kosmetiikkaa kohtaan ja huomasi tällaisen sivellinsetin, jolla oli hintaa noin pari kymppiä. :) 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan ennen julkaisua, ja mikäli se julkaistaan, saat siihen myös vastauksen. :-*