9.19.2014

via iPhone: this week positives

Positiivisia juttuja tältä viikolta: :)
 

Paljon rakkautta. Möttönen on saanut haleja ja pusuja, herkkuja ja huolenpitoa joka ilta kotisohvalla.


Uuden oppimista ja hauskuuttelua. Meillä alkoi apuvälinekurssi jolla harjoitellaan mm. eri asentoihin laittamista. Oli pakko ikuistaa hetki, kun makasin ensimmäisiä kertoja ikinä sairaalasängyssä. 


Ostoksia äidin kanssa. Sain kolme ihanaa paitaa, kun äiti tuli tutustumaan Ugiin.


Itsestä huolen pitoa. Päivitin tukan uuteen uskoon ja hoivasin vaalennuksesta kärsineitä latvoja hoitoaine-suoravärisekoitteella. Vielä tekemättä on kulmien värjäys :)



Leipominen.  Mun sisko kysyi multa, "kuka sä oot ja mitä sä oot tehnyt mun siskolle" :D, kun tällä viikolla olen leiponut pusuja (alla) ja piirakkaa (yllä). Kaikki leipomukset on kelvanneet, joten ehkä kehtaan ensi viikonlopuksi leipoa isommat satsit juhlia varten. :)


Viikonloppuna suuntaan äidin, tädin ja siskon kanssa Itämerelle, Kuntovitosen piknikristeilylle. Lapset (miehet) jätetään lauantaipäiväksi siis kotiin ;)
Hyvää viikonoppua jokaiselle :)

2 kommenttia:

  1. Tuo &- paita on jotenkin tosi ihana, sopii sulle! Ja on pakko sanoa että ei saa pelästyttää sairaalasänkykuvilla ennen kuin on tekstissä kertonut mistä on kyse :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voooi kiitos :)] haha, tavoitteena on pysyä sängyn vierellä niin pitkään kuin mahdollista harjoittelua lukuunottamatta :D

      Poista

Kommenttisi tarkistetaan ennen julkaisua, ja mikäli se julkaistaan, saat siihen myös vastauksen. :-*