10.04.2014

My first... but not the last


LIVBOX!
Olen kytännyt esimerkiksi MaanoMeikkaa-kanavan videoita näistä laatikoista varmaan vuoden päivät ja nyt pihistin pienen loven lompakosta tilatakseni sellaisen. Ja päätin jatkaa ainakin jonkin aikaa tilaustani!

Jos boksi ei ole sinulle tuttu, kurkkaa Livboxin omille sivuille tästä.


Lokakuu
''Rintasyöpä koskettaa meitä jokaista joko omakohtaisesti tai läheisten kautta. Siksi tämän kuukauden väri on roosa, jolla ilmaisemme solidaarisuuttamme rintasyövän vastaiselle taistelulle.
Olemme myös lahjoittaneet jokaisesta lokakuun LivBoxista euron Roosa nauha-keräykseen.
Jos haluat osoittaa oman solidaarisuutesi, toivotamme sinut osallistumaan LivBoxin perustamaan keräykseen:

bit.ly/livboxroosanauha

Lahjoituksesi avulla yhä useampi supernainen selviytyy voittajana taistelustaan!

Roosansävyisin ajatuksin,
Sanna, Eija ja Emilia
LivBox-tiimi

P.S. Lakattuasi kyntesi Lumenen Roosa nauha-sävyllä klikkaa itsesi sivulle lumene.fi/roosanauha sekä jaa kuva kynsistäsi Instagrammissa hashtageilla #lumene ja #pinkitkynnet. Haasta kaverisikin mukaan!,,


Laatikko tosiaan sisälsi kaikkea pinkkiä, tosin tuoksui aika voimakkaalta. En tiedä miltä muut laatikot ovat tuoksuneet, mutta tästä pöllähti voimakas tuoksu naamalle heti kättelyssä. :D 


Osis+ Glamination
"Voimakas kiiltokiinne antaa kampauksiin kuin kampauksiin upeaa pitoa ja kiiltoa. Jättää hiukset pehmeän samettisiksi ja helposti käsiteltäväksi."
No...
 Jep, toimii. Haju ei loppuenlopulta ole niin pistävän lakkamainen kuin luulisi. Ei jättänyt jälkeensä superlikaista fiilistä. Voittaa Herbinan, jota tällähetkellä olen käyttänyt.


BC Oil Miracle Rose Oil 
"Hoitoöljy hiuksille ja hiuspohjalle sisältää damascena-villiruusuöljyä. Tämän monipuolisen öljyn koostumus rauhoittaa ja ravitsee hiuksia ja hiuspohjaa, tekemättä niitä raskaiksi. Voidaan käyttää hiuspohjan hierontaan ennen shampoopesua, kosteisiin hiuksiin ennen föönausta tai kuivien hiusten viimeistelyyn."
Ei ehtinyt vielä testattavaksi.


Lumene Arctic Sand 
"Lumene Arctic Sand-kynsilakoissa on hiekkaisen karhea mattaefekti, ja kauniin heleä Roosa nauha-sävy on omistettu rintasyövän vastaiselle taistelulle. Lakan kimmeltävä hohde ja hiekkainen mattaefekti tekevät kynsimeikistä upean näyttävän."
No...
Tykkään paljon tälläisistä "sokeri"/"hiekka"lakoista, ja vaikka mulla oli ennakkoluuloja tätä sävyä vastaan, osoittautui se kynnellä kivemmaksi kuin pullosta katsottuna.


Aco Face Young
"Mattapinnan jättävä päivävoide on kevyt ja tehokkaasti kosteuttava voide. Salisyylihappo ehkäisee epäpuhtauksen syntymistä ja ihohuokosten tukkeutumista. Mikropartikkelit imevät ylimääräistä rasvaa jättäen ihon mattapintaiseksi, sileäksi ja raikkaaksi."
No...
Ainut "meh"-tuote, sillä mulla löytyy eksaktisti sama tuote jo ennestään käytöstä - mutta se on ollut mulle toimiva tuote! Suunnittelin uuden purkin ostoa jo ennemmin, mutta nyt säästynen vaivalta :) 


BC Oil Miracle Rosa Oil Hair & Scalp Shampoo
"Shampoo sisältää damascena-villiruusuöljyä. Se hemmottelee ja kosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa kietoen ne kevyen pehmeään huntuun. Micro-emulsion-teknologia loihtii hiuksista välittömästi sileät ja kiiltävät tekemättä niitä raskaiksi."
Ei ehtinyt vielä testattavaksi. Hiukseni ovat eniten kärsineet kun käyn uimassa, joten laitan tämän ja hiusöljyn testiin ensi viikolla! 

Toivottavasti edes joku siellä ruudun takana haluaa kuulla mielipiteen myös ensi kuun boksista, sillä ajattelin tällaista samanlaista esittelyä siitäkin. :-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan ennen julkaisua, ja mikäli se julkaistaan, saat siihen myös vastauksen. :-*