10.10.2014

The Hill of the Mills

Eli paikallisella kielellä Myllymäki. Käytiin siellä viime lauantaina markkinoiden ohessa. Luin tästä paikasta Nakit ja mutsi-nimisestä blogista, jota pitää ukilainen nainen. Blogi vaikuttaa tosi mukavalta ja olenkin alkanut seurailemaan sitä mm. Uki-tärppien toivossa. Tämä oli ainakin onnistunut sellainen! (8 Muutenkin blogin kirjoittaja vaikuttaa ihanan räväkältä persoonalta, me likey :D


Anyways, tässä kuvia sieltä mäeltä.







Loppuilta vietettiin ihanassa pienessä Ukin leffateatterissa, Kuvalassa. Käytiin katsomassa juuri sillon leffoihin tullut Vadelmavenepakolainen ja saatiin sitten ekaa kertaa käyttää mun isosiskolta lahjaksi saatua popcorn-kulhoa, jee! Leffa oli myöskin hyvä, erilainen suomalainen elokuva!




Ja kuten arvata saattaa mun piti esim. joka päivä laittaa nää kuvat ja vähäiset tekstit valmiiksi mutta mulla on ollut sellainen viikko, etten oo jaksanut evättäni väräyttää suuntaan a enkä b kotona. Sen sijaan oon hippuloinut ulkona, ja uinut lähes kilometrin tuolla paikallisella uimahallilla. Mitäs sitten vaikka pyykit odotti koko viikon pesua ja pölyt pyyhintää.. :D Tänään oonkin ollut kotona tehokkaampi - enää tarttis mennä ruokakauppaan ja laittaa ruokaa.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan ennen julkaisua, ja mikäli se julkaistaan, saat siihen myös vastauksen. :-*